06 - 506 20 476
Bel of vraag een offerte aan
home_header_photo

Gevel- & dakreiniging

Gevelreiniging

Naast alle schoonmaakdiensten biedt I&Jcleaning ook gevel- en dak reiniging aan.
De gevel van uw woning of bedrijfspand is zichtbepalend. Afhankelijk van het materiaal waaruit uw gevel bestaat en de plaats waar uw woning of bedrijfspand gevestigd is zal de vervuiling sterk verschillen. Een goed onderhouden gevel bepaald het aanzien van woning en bedrijfspand.

De mate van vervuiling wordt veroorzaakt door zon, regen, atmosferische- en organische vervuiling. De gevel van een huis aan zee zal het zwaarder te verduren hebben dan een huis in de binnenstad.

Voor een huis in de bossen zal het weer anders zijn. Als specialist in totaal gevelonderhoud hebben wij in de loop der jaren een ruime ervaring opgebouwd in alle typen gevel- en voegwerken. Gevelonderhoud is dus noodzakelijk.

Dakreiniging

Naast het feit dat uw gevel maar ook uw dak voor een groot deel zichtbepalend is, biedt het ook bescherming. Het is daarom van groot belang uw dak te onderhouden. Het is geen overbodige luxe om eens in de vijf jaar uw dakpannen te laten inspecteren en zo nodig te reinigen. Door weersinvloeden kunnen dakpannen barsten en loodlappen opwaaien en lekkage veroorzaken.

Door diverse soorten vervuiling, zoals mosgroei, schimmels en ophoping van vocht wordt uw dak aangetast en de levensduur verkort. Al deze vervuilingen worden verwijderd tijdens het reinigen van uw dak. Algen, mossen en korstmossen houden vocht vast en zal er mogelijk vorstschade kunnen ontstaan in de winter.

Dak reiniging gebeurt onder een gepaste druk met warm water. Het dak wordt hierna preventief na behandeld met een algendoder om eventuele restsporen te doden.
ref_dakreiniging-1 ref_dakreiniging-1 ref_dakreiniging-1